Klubbens første NM-medaljer

Vi stilte med 5 deltakere i årets innendørs-NM i Lillestrøm, som var tidenes største NM i antall deltakere.

Og der sikret vi de første NM-medaljene i klubbens historie.

 

Håvard tok sølv i klassen Compound Rekrutt Gutter. Han ledet en periode i kvalifiseringen, men måtte se seg forbigått av gullvinner Sander Figved fra Klepp. Det ble allikevel ny pers, og i finalerundene gikk han ubeseiret fram til gullfinalen, hvor han gikk på et knepent tap mot nevnte motstander.

Linnea tok bronse i klassen Recurve Rekrutt Jenter, en stor klasse med hele 20 deltakere. Det ble ny pers også på Linnea i kvalifiseringen, hvor hun endte på 5. plass. I finalene skjøt hun solid hele veien til semi-finalene. Her ga hun den suverene gullvinner Bettina Johansen fra Fana sterk motstand. Det endte allikevel med tap, men Linnea greide å nullstille til bronsefinalen hvor hun vant 6 – 2 i settpoeng.

Emilie går inn i historiebøkene som den som tok klubbens første NM-medalje, en halvtime før de andre :-). Hun fikk bronse i klassen Recurve Kadett Jenter. En noe mindre klasse, men allikevel med høyt nivå. Hun slo ut Linn Hege Elvershøy fra Ullensaker 6 – 0 i kvartfinalen, men også Emilie møtte den kommende norgesmesteren i semifinalen, og måtte skyte om bronsen. Det gjorde hun med stil, og slo Turil Bakstad fra Ullensaker 6 – 4 i en spennende match.