Storjord 2018


I helga gikk det årlige Storjord-stevnet av stabelen. Vi stilte mannsterk med 11 påmeldte, og rasket med oss premier fra både konkurranser og fest.

Kort oppsummert: Det va tytje arti. Både sportslig og sosialt en suksess. Det sportslige først: Vi stilte med 11 utøvere i 6 klasser på skiveskytingen på lørdag, og 6 detakere på jakta på søndag. Det ble seier til Trine, Asbjørn, Daniel og Geir, samt pallen for Linnea, Emilie, Robin og Sondre. Det var mye presisje knyttet til R3, som nesten ble et klubb-oppgjør. Unge fremadstormende Robin måtte se seg slått av den gamle ringreven Asbjørn, som holdt hodet kaldt når det blåse som værst. For blåse gjorde det til gangs, må ha vært orkan i kastene (minst). Full resultatliste kan sees her.

På lørdagskvelden ble det riktig så trivelig, med god mat og urlite drikke. Det er jo en gjeng med høyt konkurranseinstinkt som deltar på disse samlingene, og det ble arrangert flere uhøytidelige konkurranser på kvelden. Og jammen rasket vi med oss det meste der også – Daniel i poengkubb, og Robin  i 10m-dart og skytingpåstubbemedsøppelbue. Onde tunger skal ha det til at medlemmer av klubben vant festen også, men det kan ikke bekreftes.

Søndagen vartet opp med strålende vær til jakta. Der ble det topp-plassering til Daniel og Geir. Løypa var ikke fullt så krevende som i fjor, men det ble en lang dag i skogen. Det er nok mang en mygg som er fornøyd der oppe nå. Full resultatliste kan sees her.